Grupp: Huvudforum

Xvivo studie avslutad

0
Ogilla!
0
Gilla!
2013-07-10 08:08:58

NOVEL studien är en multicenter studie på 6 center i USA och designades för att på ett säkert sätt öka antalet användbara lungor från donatorpoolen. I studien jämfördes de kliniska resultaten efter ex-vivo lung perfusion (EVLP) av lungor som initialt valts bort eller marginella lungor med en kontrollgrupp bestående av lungor som bedömts som bäst och transplanterats direkt. Totalt 42 patienter genomgick transplantation efter STEEN Solution™ metoden och dessa matchades med 42 patienter i en kontrollgrupp. De tidiga resultaten indikerar att lungor som initialt valts bort och som därefter utvärderats med STEEN Solution™ fungerar lika bra som lungor vilka klassats som bäst och transplanterats direkt. Detta är i linje med erfarenhet från center i Europa och Kanada där EVLP med Steen Solution™ redan är i klinisk användning.

“De kliniska resultaten från studien är väldigt upplyftande och visar att STEEN Solution™ på ett säkert sätt kan ge fler tillgängliga organ för den här livräddande behandlingen av patienter med livshotande lungsjukdomar säger Dr Magnus Nilsson, VD på XVIVO Perfusion.

http://www.xvivoperfusion.com/corporate/pressreleases2/?pressreleaseId=1378604

0
Ogilla!
0
Gilla!
2013-07-15 12:51:21
Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.